Tor Harald Lund (49) fra Søgne skytterlag ble i helga nordisk mester i feltskyting i danske Vingsted. I midten Geir Atle Metveit fra Imenes skytterlag (bronse) og til høyre Anne Ingeborg Sogn Øiom fra Randsfjord skytterlag (sølv). Foto: Tom-Vegard Feltstykket.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Lund nordisk mester for niende gang

Tor Harald Lund vant sitt niende gull i nordisk mesterskap, men ble hardt presset av Anne Ingeborg Sogn Øiom og Geir Atle Metveit.

Sørlendingen var en av de største favorittene på feltøvelsen, så det var ingen bombe at han gikk til topps. 49-åringen var en av tre skyttere med 42 treff. Det ble helnorsk på pallen. Tor Harald Lund stoppet på 42/18 treff, Anne Ingeborg Sogn Øiom på 42/15 treff og Geir Atle Metveit med 42/14 treff.

– Jeg gjorde et par små tabber som ikke fikk noen betydning. Skjøt egentlig bra på alle hold. Ble litt overrasket over at opplegget var såpass vanskelig, påpeker gullvinneren.

Les hele artikkelen her