Kristiansanderen Helene Victoria Gillberg Christensen (26, t.v.) og Katrine Tollisen (24) fra Farsund var tidligere erkerivaler i kettlebell sport. Nå er de verdens beste treningsvenninner i crossfit. Alle foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Lykken er å trene sammen

Trening kan virke kjedelig, ensomt og vanskelig å sette av tid til. Men vi kan love deg at det er knallgøy når du finner den rette treningspartneren. 

duo3
Vi deltok på Tough Viking sammen. Noe som var utrolig gøy! foto: Tom Høgstol.

Treningspartneren kan være en som gir deg motivasjon, får ut ditt potensial, presser deg til høyere mål, tror på deg når du ikke tror på deg selv, konkurrerer mot deg og gir deg tusenvis av latterkramper underveis. Vi har funnet akkurat det i hverandre. Vi hadde egentlig ikke et godt utgangspunkt i noe vennskap. Før var begge atleter i kettlebellssporten og der var vi både konkurrenter og erkefiender.

duo2

Vi startet begge på Crossfit Kvadraturen da det åpnet og da byttet vi ut kettlebellssporten med crossfit. Vi fant fort tonen og startet å trene sammen hver dag. Vi hadde ca. samme utgangspunkt og er jevngode i de fleste øvelser.

Et av våre mange «talenter» (video):

Vi har samme mål med treningen og det er å kunne spise akkurat hva vi ønsker til enhver tid. I tillegg vil ingen av oss bli verdensmestere, men vi verdsetter å ha det gøy først og fremst. Bonusen er at vi er blitt råspreke på kort tid.

Vi løfter hverandre opp! (video)

Det kommer de dagene der en av oss ikke har motivasjon til å trene, og da heier vi hverandre frem og støtter hverandre. Vi blir glade av hverandres resultater og prestasjoner og jubler som gale når en av oss gjør det bra. Crossfit Kvadraturen har et veldig bra miljø og er et sted der vi ikke bare går for å trene, men også for å være sosiale og gjøre noen ablegøyer.

duo5

duo6
Dette bildet er tatt fra konkurransen «Kvadraturen showdown». Der var vi teammates!

Vi øver sammen for å bli bedre:

Vi er kjent for å være «de der to» som alltid finner på noe sprell (videoer):

Å trene sammen gjør hver økt til en lek!

duo4

Les også: Fra Sofasliter til sabla sprek 

Flere crossfit-innlegg ligger her.