Styrketrening på Sognsvann, sammen med Ole Victor Corral. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Man må ikke løfte vekter for å trene styrke

Ny kamp er snart på plass. I mellomtiden trener jeg hardt med min nye trener Barry Robinson.

Profesjonell boksing er verdens tøffeste yrke, og derfor gjelder det å være best mulig forberedt før man går inn i ringen. Det er ikke bare det fysiske ved treningen man må gjennom, men også det psykiske. Om man vet man har ofret mye og trent så hardt som mulig, da går man inn i ringen med mye selvtillit. Hvis man har sluntret unna noen økter og ikke gjort hva man kunne ha gjort, da kan det fort komme tvilende tanker i hodet. Det vil man helst unngå når man er i en bransje hvor motstanderen prøver å slå deg i ansiktet.

Her er et lite utdrag fra det fysiske jeg går gjennom for å gjøre meg klar til kamp. Ole Victor Corral er treningskameraten min og Barry Robinson leder an. Som dere ser løfter jeg ikke vekter, utenom de på 1 kg. Jeg driver med boksing, ikke vektløfting. Allikevel får jeg inn en god dose styrketrening i øktene mine.

Jeg legger hele tiden ut flere treningsvideoer på

Instagram

Facebook