Kvartetten fra Kristiansand Kampsport Senter etter endt innsats i Oslo sist helg. Fra venstre: Thor Martin Heggelund Voldheim, Sofie Gresslien, Katrine Torvik og Ben Daniel Domingos. Foto: Mette Heggelund
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Medaljedryss til Kristiansand-utøvere

Denne kvartetten imponerte stort i Scandinavian Open i kickboksing.

Det var med deltakere fra hele Skandinavia. Scandinavian Open er kjent for å være en av de tøffeste kickboksingkonkurransene i Norge med svært høyt nivå på utøverne.

Thor Martin Heggelund Voldheim på toppen av pallen. Foto: Mette Hegglund

Kristiansand Kampsport stilte med fire utøvere. Thor Martin Heggelund Voldheim stilte i Kick boksing jr 74 kg klassen og vant sin lettkontakt-klasse. Han ble også kåret til beste fighter på stevnet, og med så mange utøvere som konkurrerer på høyt internasjonal nivå er dette en fantastisk bragd.

Ben Daniel Domingos stilte i både pointfight og lettkontakt jr -78 kg klassen, og vant henholdsvis sølv og bronse. Sofia Gresslien stilte i pointfighting og lettkontakt Dame-55 kg klassen og vant sølv i begge. Katrine Torvik var med i senior lettkontakt -55kg klassen og vant bronse.

Thor Martin har vært veldig målbevisst og satte seg tidlig som mål å bli en av Norges beste utøvererne i sin klasse. Dette er noe som gjenspeiler seg i måten han trener på. Mange setter seg mål, men de færreste er villige til å gjøre det som skal til for å realisere målene sine. Jeg er utrolig stolt over det laget trener Helene har klart å få frem. Å konkurrere krever beinhard jobbing, mye trening både fysisk og teknisk og mange ganger flere økter til dagen. Hele konkurranseteamet har et fantastisk samhold og er veldig flinke til å bygge hverandre opp.

Mette Heggelund (mor) og Mariann Mosfjell Thomassen (tante) som var med som coacher, har begge lang fartstid og erfaring innen konkurranse på høyt nivå, dog i karate back in the day. Så å kunne dra på den erfaringen disse to tøffe damene har, er uvurderlig for laget. Jeg er overbevist om at dette var det lille ekstra som skulle til for å få Thor Martin helt til topps denne gangen.

Det er ikke så mange som velger å konkurrere, men de som gjør det går inn med hud og hår. Vi er utrolig stolte av konkurranseutøverne våre, og dette var en kjempemotivasjon for gjengen som satser mot NM.