Vågsbygd Karate Klubb markerte seg sterkt i regionmesterskapet i Oslo i helga. På bildet: Svein Ødegaard (lagleder), Alexander Andersson, Olai Jybe Skivik, Yves Eik, Marte Lundal, Hans K. Madsen (dommer), Finn Terje Verås (lagleder), Storm Jybe Skivik, Hans Olav Gonsalves, Martin Verås, Olav Ødegaard, Amin Berge, June Solsvik (lagleder), Lea Hauge og Amalie Sørensen Uleberg. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Medaljerush til Vågsbygd-utøvere

Samtlige 11 utøvere fra Vågsbygd Karate Klubb vant medalje i helgas regionmesterskap.

Flere av landets beste utøvere deltok i helgas Regionmesterskap Øst. Fra Vågsbygd deltok 11 utøvere. Noen har fått en del erfaring, mens andre var med for første gang. De som deltok for første gang viste ingen respekt, og gjorde en knallgod innsats.

Martin Verås og Lea Hauge klarte å kjempe seg til gull i sin klasse. De gikk begge jevne kamper, men klarte å dra seieren i land til slutt. Det var et særdeles bra stevne for utøverne denne gangen. Ingen reiste hjem uten medalje. Da er det verdt å stå opp kl 04.00 for å reise med buss til Oslo og gå konkurranse.

Resultatene i helga ble som følger:

Alexander Andersson, sølv kumite.

Amin Berge, bronse lag.

Storm Jybe Skivik, bronse kumite, og bronse kumite åpen klasse.

Amalie Sørensen Uleberg , bronse kumite , bronse  kumite åpen klasse, og bronse kumite lag.

Lea Hauge ,bronse  kata, og gull kumite, bronse kumite lag.

Martin Verås øverst på pallen. Foto: June Solsvik.

Martin Verås, gull kumite, sølv kumite åpen klasse, og bronse kumite lag.

Hans Olav Gonsalves, bronse kumite, og sølv kumite lag

Olav Ødegaard, bronse kumite, bronse kumite åpen klasse, og bronse kumite lag.

Marte Lundal, sølv kumite, bronse kumite åpen klasse, bronse kumite lag.

Yves Eik, bronse kumite og sølv kumite lag.

Olai Jybe Skivik, sølv kumite, sølv kumite åpen klasse, sølv kumite lag.