Troppen fra Vennesla Drill som vant gull i twirl i Vinterpokalen på Sveie sist helg. Bak fra venstre: Kamilla Slåen og Elise Lundevold. Foran fra venstre: Hedda Elise Neset, Isabel Larsen Wood, Vilde Granly. Alle foto: Anette Neverdal.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Medaljerush til Vennesla Drill

Fangsten ble tre gull-, to sølv-, to bronsemedaljer og flere andre gode plasseringer da Vennesla Drill tok turen til Vinterpokalen på Vestlandet.

Dette er en stor konkurranse på Vestlandet, men det er deltakere fra flere deler av Sør-Norge. Vennesla Drill stilte med solister og en tropp, og alle gjorde det veldig bra. Troppen hadde en flott gjennomkjøring på konkurransen og endte opp med en utmerket førsteplass.

Isabell, Sofie, Minda, Nora, Elise.
Isabel Larsen Wood (f.v.), Sofie Neverdal, Minda Helene Klausen, Nora Neverdal, Elise Lundevold. Ikke til stede på bildet: Vilde Granly, Hedda Elise Neset og Kamilla Slåen.

Vi var 8 utøvere som reiste, og stilte med til sammen 10 starter. Vi stilte med åtte soloer og ett twirl-team som tok ett av gullene. Vi har også en utøvere som stiller i et pon poms team som også tok et gull, og dette teamet skal også delta på EM i twirling i påsken 2017.

v1
Bilde solister: Minda Helene Klausen (f.v.), Nora Neverdal, Sofie Neverdal, Elise Lundevold, Kamilla Slåen, Hedda Elise Neset og Isabel Larsen Wood.

Vi er så glad for at første konkurranse for året gikk så bra. Nå gleder vi oss til å trene mot de neste konkurransene dette året og ser frem til en flott sesong med mye bra trening og fine opplevelser sammen.

Les også: Solid medaljefangst av Vennesla Drill