Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Mette Fidje i toppen på hjemmebane

Kristiansand Trialklubb avholdt 30. og 31. august norgescup i trial. Det var rundt 130 starter begge dager. Regnet kom sammen med alle landes trialkjørere og stoppet ikke før de dro hjem igjen. Tross dårlig vær og glatte seksjoner var det bare blide fjes å se ute i løypene. Kjørerne hadde seks timer kjøretid og de fleste brukte tilnærmet hele tiden.  Og Kristiansand Trialklubbs Mette Fidje kjørte jevnt og godt begge dager, det ble tredjeplass lørdag fjerdeplass søndag.  Mette, som er tatt ut på det norske landslaget, var fornøyd med kjøringen og syntes dette var en god oppkjøring til lag-VM neste helg. Mette drar til Andorra i neste uke, da skal hun først kjøre sitt første VM-løp og deretter kjøre for Norge på lag-VM lørdag 13. september.

Kristiansand Trialklubb har også gode kjørere i ungdomsklassen, Nikolai Kristiansen fra Høvåg kjørte lekende lett lørdag og tok førsteplassen. Nikolai har vært ute med skadet deler av sesongen, så det var gøy å se at alt fungerte igjen._DSC7265

Klubb- og treningskamerat Ådne Aas Kittang kjørte to gode løp og søndag klaffet det godt og han fikk en fin niendeplass. Ådne, som er på NMF sitt satsningsteam for region sør, kommer vi nok til å se mer til i framtiden.Ådne_Aas_Kittang

Stevneleder Terje Lundevold var godt fornøyd med gjennomføringen av løpet

– Det ble et krevende og vanskelig løp. Men det er helt greit, kjørerne trenger noe å bryne seg på her hjemme også. Internasjonalt er vanskelighets graden noen hakk over det norske nivået, og vi ønsker å hevde oss i den internasjonale toppklassen om noen år. Da må nivået opp, sier Terje som har stått i bresjen for å utarbeidet et nye klassesystemet i trial.

Nå kjører alle i et seksjon sett og seksjonene er redusert fra 27 til 18, det betyr at klubben trenger kun 18 dommere og 18 klippere på et norgescup løp. Han sender også en takk til alle nabo klubber samt medlemmer i egen klubb som var med å hjalp til så det ble et flott arrangement.

Resultater Norges Cup