Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Grimstad sier seg bare middels fornøyd etter VM-runden i Andorra sist helg. Alle foto på siden: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Middels VM-runde i Andorra

Jeg kjørte for ujevnt til å klare en topplassering, og ser nå fram til kommende VM-runde i stedet.

Da var VM-runden i Andorra over. Det var en temperatur på rundt 35 grader hele helga. Jeg tryna i kvalliken på lørdag og det gjorde at jeg starta som nr. 2. Det var ikke helt katastrofe, men det var ikke optimalt heller.

Jeg startet ikke så veldig bra. Jeg gjorde mange tabber som ikke var bra på et så lett løp. Andrerunden var bedre, uten så mange feil og selve kjøringa var også bedre. Fornøyd med at jeg klarte kjøre bedre, men ikke helt fornøyd med 8.plass. Ser fram til VM i Lourdes, Frankrike kommende helg.

Les også: Fornøyd med VM-runden i Japan