Madelen Søfteland fra Grimstad (28) har vunnet to av sine fire proffkamper i kampsporten K1. Kommende lørdag er hun fast bestemt på å forbedre statistikken. Foto; Nicky Twang, for 2train.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Møter ubeseiret italiener i ny proffkamp

Kommende lørdag går jeg i ringen mot en knalltøff motstander som har vunnet alle sine åtte K1-kamper.

Jeg skal i aksjon i min femte proffkamp, denne gang på øya Capri utenfor Napoli.  I andre hjørnet står Vittoria di Mauro fra Milano. Hun er er ubeseiret så langt i karrièren med åtte seire av åtte mulige. Lørdag skal jeg sette en stopper for seiersrekken hennes.

Fra en av mange økter med min franske treneren Didier Le Borgne. Foto: Privat.

Jeg vet litt om motstanderen min etter å ha sett henne i ringen på forrige kamp. Vi gikk kamp på samme stevne, og jeg visste da hun var en potensiell motstander. Hun er en teknisk dyktig fighter og jager alltid fremover. Jeg føler meg allikevel trygg på at jeg er sterkere, og mener at vi har fasiten på hvordan jeg skal vinne kampen.

Nå gjenstår de siste dagene finpuss og vektkutt frem mot innveiing fredag kveld. Deretter restituere og lade opp frem til lørdag kveld.

Se video fra trening i Grimstad med Aun Andresen her:

Denne oppladningen har vært annerledes enn vanlig, ettersom jeg måtte hjem til Norge og ta tre eksamener midt i oppkjøringen. Jeg har visst lenge at det kom til å bli en utrolig hektisk periode og vi startet oppkjøringen tidligere enn vanlig ettersom vi visste jeg måtte «hjem» en tur.

På trening sammen med Mindaugas Gedminas fra AIK Lund. Foto: Privat.

Nøye planlegging og god hjelp gjorde at jeg fikk trent bra også mens jeg var i Norge med Arild Mikarlsen, Grimstad Kickboxingklubb (med Linn Kristine Haugen og Yvonne Murray som er i oppkjøring til World Cup neste helg), og den talentfulle bokseren/thaibokseren Mindaugas Gedminas som imponerte meg veldig.

1. juni var jeg tilbake til Trieste med treneren min Didier Le Borgne. Vi har fått noen gode økter denne uken, og nå er det klart for Capri. Etter helgen blir det et par dager rolig før oppkjøringen til neste kamp 1. juli.