Det var trangt om plassen i lørdagens rumperally på Hovden. Dette bildet er fra fjorårets konkurranse. Foto: Christian Langford-Snape.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Nær 150 deltakere i rumperally på Hovden

Sjekk video fra da haugevis av ungdommer satte utfor bratthenget med et lite akebrett under stussen.

Nærmere 150 ungdommer meldte seg på til Hovden Aktiv sin første rumperally ned fra Nos lørdag. Det var snøvær og ikke den beste sikten, men det satte ikke noe stopper for motivasjonen deres til å komme først ned uansett. Her var det bånn gass fra start og ingen som nølte med å hive seg utfor bratthenget med et lite akebrett godt plassert under rumpa.

topp 3
Kristiansanderen Ole Ringøen (i midten) var raskest i seniorklassen i lørdagens rumperenn, slik han var det i juniorklassen i fjor. Foto: Privat.

Vinneren Ole Ringøen vant et gavekort på 3000 kroner, andreplass fikk 2000 kr og tredjeplass fikk gavekort på 1000 kr. I tillegg ble det trukket ut goodiebags til tre tilfeldige deltakere. Alt i alt god stemning og neste lørdag er på det på´n igjen.

Se video her, filmet av Andreas Løve Storm Fausko:

Rumperally på Hovden from FVN on Vimeo.