Jon Olav Steinsland tikket inn på 15.47 minutter i ei løype han løp for første gang nå i helga. Alle foto. Tonje Homme.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Nær løyperekord i Sletthei opp

Jon Olav Steinsland var bare sekunder fra å sette løyperekord i helgas rekordstore arrangement.

For fjerde år på rad arrangerte KVIL (Kvarstein Idrettslag) Sletthei opp. Dette er et bakkeløp som starter ved Grushåla på Kvarstein.

image2
I dameklassen vant Ingrid Ukkelberg på tiden 19.38.

Den ligger på 30 moh, og avslutter ved tårnet på Sletthei som ligger på 277 moh. Løpet har en lengde på 3,5 km og inneholder en god del stigning.

image3
Dagens mest imponerende prestasjon var levert av unge Mathias Holbæk, som kom inn på tiden 18.44.

Arrangørene KVIL var fornøyde med deltakerrekord, i år var det 40 løpere som stilte på fellesstarten og det var totalt 110 stk som kom opp til toppen denne solfylte dagen.

image6
Topp stemning!

Det ble servert saft og pølser på toppen, så det var mange som var fornøyde med å ha tatt turen til Sletthei denne dagen.

image4