Her er jeg i aksjon i under X Trial i Stavanger 25.juli. Foto: Henrik Haga.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

NM-comeback etter tre år

Kommende helg deltar jeg i senior-NM på hjemmebane, bare for moro skyld.

Heisann. Nå er det tre år siden sist jeg kjørte, det viste seg at treningen gjennom vinteren 2012 (da jeg var 17 år), ble den siste treningen som profesjonell utøver.
Jeg var selvsagt veldig lei og irritert over at det skulle være kroppen som hindret meg og ikke motivasjonen, det stod på aldri på den.

På videoen under leker jeg meg litt på trening.

Jeg har kjørt én til to konkurranser per år de tre siste årene, det er fordi jeg ikke har hatt mulighet til å kjøre mer, problemet ligger inni begge håndleddene.
Jeg ble født med et lite bein som var 6 millimeter for langt, det medførte slitasje på andre ben i håndleddene som gjør at jeg i dag ikke har mulighet til å utføre så mye aktiviteter som jeg ville hatt lyst til.

sverre liten
Fem år gammel, med min første trialsykkel. Foto: Privat.

I de siste ukene som har vært har jeg prøvd å trene meg opp for å delta på NM som blir arrangert i Kristiansand Trialklubb kommende lørdag.
Jeg har trent opptil tre ganger i uken, men det er ganske ekstremt i forhold til min situasjon med håndleddene. Vanligvis går jeg med smerter hver dag i håndleddene, men etter hver trening, er det ekstra ille,

Etter hver gang jeg har kjørt løp har jeg intense smerter i håndleddene i opptil to uker. Det er likevel verdt det, for jeg blir aldri lei av å kjøre trial, hver trening og hvert løp er en avkobling fra hverdagen og det handler kun om å mestre skogens hindringer. Over stokk og stein, som så fint er slagordet til Kristiansand Trialklubb.

Dette bildet er også tatt under X Trial i Stavanger. Foto: Henrik Haga.
Dette bildet er også tatt under X Trial i Stavanger. Foto: Henrik Haga.

Jeg skal delta i seniorklassen i NM bare for moro skyld, og satser på topp seks-plassering der. Fra før har jeg følgende meritter:

3.plass i vm youth 2012,
2.plass i em junior 2012,
3.plass NM senior 2012,
5.plass nordisk individuelt senior 2012,
1.plass NM junior 2010-2011,
1.plass nordisk individuelt junior 2010-2011,
Årets gjennombrudd-prisen på motorsportsgallaen 2011 og
Årets motorsportsutøver 2012.