Her er vinnerne på damelaget til Kristiansand-klubben Willhelm Tell Dart Club som vant gull i NM for lag i Tønsberg sist helg. Bak fra venstre: Lise Gro Finnestad og Ramona Mostad Eriksen. Foran fra venstre: Elisabeth Eidet og Hege Myklevik. Foto: Iselin Hauen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Dobbel NM-triumf

Helgas NM ble en stor opplevelse. For første gang vant jeg gull i seniorklassen både med mine kjære lagvenninner og i singel.

Vi på damelaget til Wilhelm Tell reiste til NM-byen Tønsberg for å gjøre vårt ytterste. Å forsvare 2. plassen fra i fjor var det store målet vårt. Første kamp mot Yorker vant vi 9-5. Andre kamp mot De Glade Amatører vant vi 9-5. Deretter var det bare finalen igjen.

Foto: Hege Myklevik.

Nå hadde vi ingenting å tape. I finalen ventet Marvin East. Det ble litt dobbel trøbbel for noen av oss jentene, men vi jobba oss gjennom med god støtte fra resten av laget. Det ble i grunnen ingen spennende finale. Vi vant 10-4 og kunne endelig juble for NM-tittelen for damer klubblag.

Foto: Christian Johansen.

I singel-klassen vant jeg i finalen mot Rachna David. Dette har vært en følelsesladet og nervepirrende turnering for meg, for jeg har nemlig aldri klart å vinne NM singel før. Jeg har fått sølv tidligere, men har aldri fått holde den store gullpokalen i mine egne hender, så for meg var dette utrolig stort. Og etter seieren avanserte jeg til førsteplass på rankinglisten for damer i Norge.

Les også: Drømmer om VM-spill