Daniel Grande fra Grimstad Bokseklubb tapte 1-2 i søndagens NM-finale. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

NM-sølv til Grimstad-bokser

Daniel Grande fra Grimstad Bokseklubb slo seg til NM-sølv i ungdomsklassen.

Kvartfinale fredag:
Daniel Grande, Grimstad Bokseklubb vs Barmaki Ghullam, Rambok BK. Daniel holder et høyt jevnt tempo og det er aldri noen tvil om hvor seieren vil havne. 3-0 til Daniel.

Semifinale lørdag:

Daniel Grande, Grimstad Bokseklubb vs Joakim Johnsrud, Tønsberg BK. Daniel bokser meget bra og vinner greit de to første rundene, holdt et litt for høyt tempo de to første rundene og greier ikke helt å stå imot på siste runden. Vinner  2-1.

Finale søndag:
Daniel Grande, Grimstad Bokseklubb vs Haidari Nasir Ahmad, Westamar bokseklubb. Daniel fortsetter den gode boksingen og ut-bokser motstanderen den første runden. I andre runde surrer han det litt til mot en meget aggressiv motstander, i våres øyne en jevn runde. Siste runde synes vi han tar tilbake styringen, men han må allikevel se seg slått med dommerstemmene 1-2. En flott innsats og sølv i norgesmesterskapet for ungdom 2016.