Phillip Fosseng Sandve og Emil R. Jacobsen fra Kristiansand Stupeklubb (til venstre på pallen) er godt fornøyde med NM-sølvet i Bergen sist helg. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

NM-sølv til Kristiansand-duo

Phillip Fosseng Sandve og Emil R. Jacobsen fra Kristiansand Stupeklubb sikret seg synkron-sølv i NM senior.

De to 15-åringene har også tidligere hevdet seg på nasjonalt toppnivå, og høstet flere gull, sølv og bronse under både junior-NM og landsfinaler.

Dette var første gang guttene deltok i NM senior og begge stupte opp mot sitt aller beste. Sølvet kom i konkurransens kanskje mest spektakulære øvelse, synkron tårn.

Som trener i Kristiansand stupeklubb er jeg imponert over guttenes prestasjoner. Resultatet er langt over det vi kunne forvente av dem i et seniormesterskap.

Dette lover godt for fremtiden både for dem og klubben vår.