Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Norges mest kjente parkour crew «Exeo» til Zero Gravity

Exeo Parkour Crew kommer til Zero Gravity i Kristiansand førstkommende lørdag 14-16. De kjører et heftig show og kurser de som vil lære av dem. 

Vi i Zero Gravity inviterer til en dag med Exeo parkour crew! Exeo er et av landets beste parkour crew. De har vært med i Norske Talenter på TV2 og kom til semifinalen. Bildet over er en skjermdump fra et innslag på Norske Talenter lagt ut på You Tube. Crewet består av Jakub AKA Kuba, Lars Christian Seiersten, Gereth Whittaker og Dominik Akuk Cieszynski. Exeo har arrangert en rekke arrangementer, blant annet Norwegian Parkour Day som ble en stor suksess i juli.

De kommer nå for å vise noen triks og kurse i Zero Gravity førstkommende lørdag 14- 16. Det vil være gratis inngang for de som vil se på, men for å delta i kurset vil det koste 100 kroner. De første ti som kommer og deltar i kurset vil få en gratis Zero Gravity t-skjorte.  Håper vi sees!