Jan Trygve Braaten jubler etter seieren på hjemmebane. Til høyre står hans co-pilot Kjetil Bjørntvedt. Foto:Team Braaten Offshore Racing
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Braaten ble norgesmester i Offshore 3C

Jan Trygve Braaten fra Tvedestrand med co-pilot Kjetil Bjørntvedt fra Porsgrunn sikret lørdag NM-gull i Offshore 3C.

Båtracet som gikk i Tvedestrandsfjorden lørdag bød på sjø over én meter og det var til tider tøft ute i fjorden. Braaten sa før start at han var usikker på forholdene og på valg av propell. Seieren viste at han valgte rett.

bat2
Her suser Braaten og Bjørntvedt av gårde i lørdagens NM-race. Foto:Team Braaten Offshore Racing

–  Dette smakte godt. Dette er min hjemmebane, så jeg kjente på presset før start i dag. Kjetil har kun vært med meg én gang tidligere, men vi fungerer godt sammen i båten og i dag gav dette resultater, sier Braaten.-

– Jeg var nervøs før start, da jeg kun har erfaring fra denne sesongen i klasse 3C. Heldigvis er jeg med en erfaren pilot som gjorde at dette gikk veien i dag. Jeg skal nok sovne med et stort smil om munnen i kveld, sier Kjetil Bjørntvedt.