Søren Wærenskjold fra Mandal med en sterk tredjeplass på dagens gateritt.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Ny god sykkeldag for Søren

Søren Wærenskjold hadde en god dag på fjerde etappe i "Ungdommens Tour de France"i Sverige.

Søren Wærenskjold kom sterkt tilbake på fjerde etappe som var et gateritt over 34.5 km. Med et felt på 130 ryttere 15/16 årsklassen gikk det virkelig unna og snittfarten lå på 44.5 km/t .

En fornøyd Søren forteller at han lå fremme blant de ti beste da spurten gikk. Han klarte å fullføre på en fin måte, selv om han ble hindret litt da han var i ferd med å hente inn de to som kom først i mål. Det var bare snakk om centimeter denne gangen kunne han fortelle etter målgang,

Han gleder seg veldig til de to siste dagene av seksdagers rittet, og håper på nok en pallplassering.

Frolending vant 13/14 årsklassen
I guttenes klasse 13/14 år måtte Oskar M. Johansson fra Grimstad se tre gutter foran seg etter tre førsteplasser de tre første dagene. Men da seieren gikk til Magnus Sørbø fra Gjerstad som har ligget høyt oppe hver dag var nok Oskar fornøyd allikevel.

Oskar leder fremdeles sammenlagt ettersom han fikk samme tid som vinner Magnus.  I følge Søren Wærenskjold er disse to guttene de to beste 14 åringene i landet.

I dameklassen ble Julia M. Solvang nummer 12, men fikk samme tid som vinneren. I og med at hun vant et løp med bortimot ett minutt er hun vel fremdeles i ledelsen sammenlagt i klassen.