Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Ny hverdag i bokseringen

Etter en hektisk sommer har jeg endelig fått på plass et nytt managerteam og trener.

Jeg er Norway Boxing Management sin første bokser. Bak foretaket står Andrè Sollund med hjelp av Lars T. Johnsen. Sammen skal de ta vare på mine beste interesser, samtidig som jeg skal få muligheten til å fokusere 100 prosent på boksingen min.

Barry Robinson blir min nye trener. Han er født og oppvokst i The Bronx, men har bodd her i Oslo i noen år. Vi trente faktisk litt sammen for rundt halvannet år siden. Han er en trener med god erfaring, og han ser kanskje like mange boksekamper som meg. Det kan muligens være både positivt og negativt!

Vi begynte å trene sammen igjen for bare en uke siden, men vi fant flyten overraskende fort. Han har en god forståelse av min visjon når det kommer til boksingen. Sammen tror jeg vi kan nå langt.

Litt fra dagens trening på Sørengkaia i Oslo:

Hverdagen min kommer til å se litt annerledes ut enn før, men jeg gleder meg til å prøve noe nytt. Jeg tror jeg har godt av en endring, og jeg merker allerede at jeg føler meg mer inspirert. Akkurat inspirasjonen er veldig viktig i boksing. Boksing krever at man er innovativ og impulsiv. Ellers blir man forutsigbar. Når jeg lærer noe nytt på treninga, har jeg det gøy, og da får jeg den inspirasjonen jeg trenger for å kunne prestere. Det er dette jeg tror det nye samarbeidet jeg har inngått kan tilføre meg.

Jeg har holdt treningen godt i gang hele sommeren, og nå håper jeg på at neste kamp blir i september.

I mellomtiden kan dere se en liten kompilasjon av noen av mine nedslagninger:

Følg meg også på:

Facebook

Instagram

Twitter