Adam Pytel header inn 2-1 for bortelaget Vindbjart 2 i mandagens 4. divisjonskamp mot Hægebostad. Vindbjart 2 vant 5-2 og topper igjen tabellen i 4. divisjon. Alle foto: Stian Bøe.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Ny målfest da Vindbjart 2 vant sin 11. strake seier

Etter en svak start tok Vindbjart 2 virkelig over føringen og vant 5-2 borte over Hægebostad.

På en tung gressmatte i indre Agder startet vi svakt, men viste nok kvaliteter til slutt, og ble hjulpet av noe hasardiøse forsvarere hos hjemmelaget, til å ta vår ellevte strake seier i 4.divisjon. Første halvdel av første omgang så det ikke ut som våre gutter hadde spilt på naturgress før, banen var nok litt sleip, og gresset høyt, men det burde være like for begge lag. Hjemmelaget gikk opp i 1-0 etter tretten minutter og hadde et stort overtak i ti-femten minutter til.

Kampen snudde da Daniel Goa Utgård ble lagt i bakken inne i feltet, og Kawsu Jabai satte straffesparket i mål etter ca. 25 minutter. Noen minutter senere kjempet vi oss til et par cornere, og etter en kort variant mellom Hans-Robin Enoksen og Tobias Collett raget Adam Pytel høyest og headet inn 2-1. Seks minutter før pause viste Sebastian Fredriksen seg fram og scoret igjen, i sin andre kamp for Vindbjart. En fin dragning på høyre siden av sekstenmeteren og skuddet plasserte han nede i motsatt hjørne.

Andre omgang ble jevnt over jevnere enn første, og seieren var vel egentlig aldri truet. Kawsu Jabai scoret 4-1 på et nytt straffespark etter av Sebastian ble tatt mens han snurret rundt en forsvarer. Hægebostad reduserte til 2-4, før vi fikk en reprise av 4-2. Igjen ble Sebastian lagt i bakken, og Kawsu fullførte sitt hat trick med straffespark, fem minutter før slutt. Vi burde nok puttet 1-2 mål til mot slutten, men rotet bort flere gode kontringer i overtall, og innbytter Lasse Næss satte en ball i stolpen.

Kampen ble avsluttet ved at dommeren, som fikk mye pepper fra hjemmelagets benk utover i andre omgang, viste ut en Hægebostad-spiller for å ta ut en av våre som var på vei gjennom. Tre nye poeng betyr at vi igjen gikk forbi Lyngdal på tabellen, og det virket det som flere av hjemmesupporterne var fornøyde med. Neste oppgave for dette laget er på Moseidmoen mandag 21/8, klokka 19.30 mot Våg.

Her utligner Kawsu Jabai til 1-1 på straffespark.

Vindbjart 2: Aleksander Lie, Joachim Holberg Eriksen, Børge Engesland, Adam Pytel, Ishan Skårdal, Hans-Robin Enoksen, Tobias Collett, Daniel Goa Utgård, Kawsu Jabai, Sebastian Fredriksen, Sondre Samuel Nordhagen. Innbyttere: Martin Gardiner, Lasse Næss og Jonatan Sindholt Syvertsen.