Her er jeg på vei til ringen i lørdagens kamp mot Oleg Fedotovs. Foto: Guy Stephan Colle
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Ny proffseier blir dokumentarfilm

Lørdag vant jeg min sjuende proffseier. Oppkjøringen til og gjennomføringen av den blir snart dokumentarfilm. 

Lørdagens kamp mot Olegs Fedotovs i København ble en enstemmig seier der jeg vant alle rundene. Motstanderen min kom aldri i gang. Jeg styrte kampen bak en variert venstre som jeg slo til både kropp og hode. Han vred seg mye bakover, og som regel ned mot høyre, så når jeg skulle slå min høyre, måtte jeg slå den ovenfra og ned for ikke bare å treffe skulderen hans. Jeg kjente at jeg lærte noe hver runde. Han var ikke så veldig interessert i å slå tilbake hver gang, og derfor måtte jeg finte og lure ut noen slag fra ham for å kunne kontre. Man er mest sårbar hvis man slår. Hver gang man slår, finnes det alltid en åpning et sted. Hvis man kan få motstanderen til å tro at det er et annet slag som kommer enn det man treffer med, samtidig som han åpner seg, kan konsekvensene bli store. Jeg klarte å lure inn flere gode treffere, men i og med at han tålte en god del, kjente jeg at jeg måtte være tålmodig. Jeg kunne slått meg tom for krefter. Det var en fin erfaring for meg å gå alle rundene mot en såpass rutinert bokser.

Litt fra oppvarmingen til kampen:


Dette var min sjuende proffseier av åtte mulige. Siden nederlaget i fjor har jeg vunnet tre kamper. Jeg har kommet tilbake sterkere både fysisk og psykisk. Jeg føler meg mer fokusert og målrettet. Dessuten er jeg nok i mitt livs beste form nå. Ingen tar et nederlag likt. Jeg vil ikke kjenne på følelsen av å tape igjen, og derfor har jeg bare trent hardere og smartere siden.

Med meg til København var Lars-Martin Lillevorde og Oddbjørn Hvidevold Moe. Akkurat nå holder de på å lage en dokumentarfilm om meg. Det er to veldig ålreite og engasjerte menn med bred erfaring bak seg. De har holdt på i litt over to måneder til nå. Jeg har filmet mye selv i Lars Monsen-stil. Det er et artig prosjekt som begynner å få en ganske fin utforming. Dokumentarfilmen kommer til å ha fokus på oppkjøringen til den 2. mai. Før kampen min ble en video fra mitt opphold i USA vist på Viasat Sport og Viaplay. Dette blir en del av dokumentarfilmen. Dere kan se USA-videoen her: 

Nå kjenner jeg meg klar for større og bedre oppgaver. Neste gang blir det forhåpentligvis en kamp over 8 runder. Hvem vet, kanskje jeg får snike meg inn på noen rankinglister til neste år? Nå går det i hvert fall den riktige veien.

Følg meg også på:

Facebook

Instagram

Twitter