Etter mandagens 4-3-seier borte over Arendal 2 er Vindbjart 2 fortsatt to poeng bak serieleder i 4. divisjon, Lyngdal. Her står Børge Engesland (t.v.) og mandagens tomålsscorer Kristoffer S. Syvertsen. Foto: Steinar Skeie.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Ny scoringsorgie i åttende strake serietriumf for Vindbjart 2

Vindbjart 2 fikk revansj for de tre siste nederlagene mot Arendal 2.

De tre seneste møtene har endt 0-4, 0-6 og 0-11, men i år gjør austegdene det svakt og vi svever på en medgangsbølge.

Det var likevel hjemmelaget som tok føringen. Etter en jevn og sjansefattig første halvdel av første omgang, scoret Hakeem Anthony Wilkinson to ganger på ett minutt. Først direkte fra frispark, før vi rotet det til for oss selv bakerst. Da så det plutselig litt mørkt ut, men guttene på banen så ut til å få en vekker og herfra og ut var vi det førende laget.

1-2 kom etter 34 minutter da Iman Mafi innbød til overlapping på venstre kant, la perfekt inn og Kawsu Jabai satte ballen kontant i nota. Begge disse austegdene våre så forresten ut til å være ekstra tente i kveld. 2-2 kom fem minutter senere. Daniel Tveitaa Johansen slo en bakromspasning over forsvaret, til Kawsu som la tilbake til Daniel Goa Utgård som siktet og traff helt inne ved stolpen fra seksten meter.

Fra mandagens seriekamp Arendal 2-Vindbjart 2 på Myra. Foto: Stian Bøe.

Åtte minutter ut i andre omgang snudde vi kampen. Målet liknet litt på det forrige, Arendal klarerte en ball ut, Ishan Skårdal slo ballen ut på kant der Daniel J. headet ned foran mål. Kristoffer Sindholt Syvertsen var på plass og ordnet 3-2. Herfra og utover skapte vi en del sjanser og cornere, Peder Andres Aasemoen Karlsen kom nærmest med bl.a. et forsøk i stolpen.

Venndølene på tribunen følte seg nok likevel ikke sikre på seier før Kristoffer satte inn 4-2 da han skar innover i banen og skjøt nede i hjørnet like før den imponerende resultattavlen på Myra tikket over 90:00. Arendal rakk å redusere ved Kee Doh Htoo Deeku, men det hjalp ikke på poengfordelingen. 4-3 og lagets åttende seier på rad. Lyngdal vant tidligere i runden og er fortsatt to poeng foran, øverst på tabellen.