Oddemarka skoles vinnerlag i jenteklassen i Gimlehallen. Bak fra venstre: Thea Skeivoll, Mathilde Midtbø, Henriette Refsnes, Helene Mortensdatter Isachsen, Helene Skarpholt, Stine Køpp og Elise Tokmak Foran fra venstre: Mina Pauline Gregersen, Martine Henriksen, Stine Heier og Sofia Elisabeth Gjermundnes. Alle foto: Erik Sørensen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Oddemarka med dobbeltseier i skolecupen

Elever fra Oddemarka vant både jente- og gutteklassen i en stor håndballturnering for ungdomsskoler i hele Vest-Agder.

Til sammen var det var det 16 skoler påmeldt, med til sammen 24 lag. Kampene i Gimlehallen varte helt fra 08:20 og fram til 15:20, og det ble spilt totalt 70 kamper.

Det var med deltagere som spiller håndball til vanlig, men også flere utøvere som aldri har spilt håndball før, sporty gjort, det bidrar til stor idrettsglede for alle! Arrangørene i 3IDC ved KKG Idrett er veldig godt fornøyde, og inntrykket er det gjelder også for spillerne og publikum

I den avgjørende finalen for jentelagene stakk Oddemarka av med seieren. Jentene som spilte finalekampene stod på og kjempet hardt, og de hadde det gøy og koste seg samtidig.

Holte skole ble nummer to i jenteklassen. Navn fra venstre: Celina Pedersen, Marie Ringstad, Henriette Strømsvåg, Kari Marte Voldheim, Camilla Hennig-Olsen, Camilla Loland, Annika Tønnessen, Anniken Johansen, Mathilde Mitchell, Kristine Hårtveit og Hanne Byklum.

Andreplass gikk til Holte skole, mens Haumyrheia skole tok tredjeplassen. Vi gratulerer med god innsats til alle deltakere.

Haumyrheia skole ble nummer tre i jenteklassen.

Også i gutteklassen vant Oddemarka. Haumyrheia skole tok andreplassen mens laget fra Flekkerøy, Lindebøskauen skole, tok tredjeplass etter en ekstra omgang mot Holte (svært intens kamp). Alle guttene sto på i hele dag og gjorde en fantastisk innsats!

Det hører med at Oddemarka skole vant både gutte- og jenteklassen i fotballturneringen for ungdomsskoler høsten 2016.

Vi fra 3IDC gir overskuddet som vi har tjent på turneringen til Kreft-aksjonen, så vi er veldig takknemlige for alle som har kjøpt ting i kiosken. Vi er også veldig takknemlige for alle skolene som kom og gjorde dagen fantastisk for både oss og for alle andre.

Oddemarka skole vant guttefinalen. Fra venstre: Fredrik Boberg, Preben Talas Engh, August Pierre Vik Huchon, Matz Benkestok Schulz, Eirik Lunde, William Flaa, Vetle Tallaksen, Benjamin Telstø og Kim Sakariassen. Ikke på bildet: Nils Gunnar Ringøen.
Haumyrheia skole ble nummer to i gutteklassen.
Lindebøskauen skole ble nummer tre i gutteklassen.