Eirik Heia Pedersen scoret seks mål for ØIF Arendal, men det var på langt nær nok i søndagens semifinalekamp mot Bodø. Arkivfoto: Foto: Jan Espen Thorvildsen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

ØIF Arendal må ut i avgjørende semifinale

Etter helgas klare 27-33-tap borte for Bodø må ØIF Arendal ut i en tredje og avgjørende sluttspillsemifinale kommende søndag.

Det var nesten ikke spenning i kveldens bortekamp mot Bodø. ØIF Arendal ledet 1-0. Resten av kampen var det hjemmelaget som var i føringen. På det meste var ledelsen på hele 8 mål, 15-7 og 16-8. Nå må både spillere og publikum mobilisere til tredje og avgjørende kamp. Den spilles om en uke i Sør Amfi søndag 30. april kl. 18.

– Når vi spiller som i dag fortjener vi ikke å vinne, det sier en skuffet Marinko Kurtovic til Eurosport umiddelbart etter kampen.

– Vi gjør opp mot 18 tekniske feil. Mange av dem ender opp i kontringer i mot oss. Da vinner man ikke håndballkamper, konkluderer han med et tungt uttrykk i ansiktet.

– Vi skal forberede oss godt mentalt og fysisk til den avgjørende hjemmekampen neste søndag. I dag var vi ikke med når kampen startet. Vi var veldig «på» hele formiddagen, men når kampen gikk var vi ikke der vi skal være, forklarer han.

En som var mer fornøyd etter dagens oppgjør var Bodø-trener Børge Lund:

– I dag synes jeg vi var bra. Høyt temposkifte og stor fart fremover. I andre omgang blir vi litt slitne og dabber av. Nå har vi lyst til å reise til Arendal for å ta oss videre, kommer det optimistisk.

KAMPFAKTA
Semifinale, sluttspill menn
Bodø HK – ØIF Arendal Elite 33-27 (16-10)
Bodø Spektrum
Toppscorer Bodø HK: Alexander Ørjevik Westby, 8 mål.
Toppscorer ØIF Arendal Elite: Josip Vidovic og Eirik Heia Pedersen, 6 mål.
Utvisninger: Bodø HK 3×2 min, ØIF Arendal 3×2 min.

PS! Kristiansanderen Preben Egeli spilte en ny god kamp for Bodø og nettet seks ganger på sju forsøk.