Fredrik Ågedal (21 år, i midten) fra NMK Konsmo har hittil sikret seg to NM-gull i bilcross junior, ett norgescupgull i rallycross bakkeløp og to NM-gull i rallycross bakkeløp. Her er han flankert av Arnt Mago Stutlien (til venstre) og Per Håvard Haugom etter helgas triumf i NM-runden i Dokka i rallycross. Alle foto på siden: Rune Johannesen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Økte NM-ledelsen

Helgas kjøring var helt konge for min del, og teamet fikk maksimalt med NM-poeng videre i sammendraget.

Den 3. NM-runden startet med trening lørdag, etterfulgt av 1., 2. og 3. omgang. På treningen var vi godt i rute og bilen funket bra. I 1. omgang kom jeg bra ut og lå an til en god tid, fram til jeg fikk gassheng. Jeg klarte heldigvis å komme meg til mål. I 2. omgang stakk jeg fra i starten og kjørte inn til en bestetid. 3. omgang ble også bra med nok en bestetid. I 4. omgang ble det nok en bestetid og 3 NM-poeng.

Vi var nå klare for beste startspor i A-finalen med full pott inn. Starten gikk i finalen og jeg gikk rett i ledelse. Det ble kjørt fem runder i finalen, og jeg ledet fra start til mål. Må oppsummere denne helgen som helt konge! Vi fikk med maksimalt med NM poeng videre i sammendraget, og økte ledelsen.

Stor takk til teamet som ordner opp og hjelper der det trengs hele tiden! Må også takke alle samarbeidspartnere som gjør dette mulig, hadde ikke klart å holde på uten dere.

Les flere innlegg av Fredrik Ågedal her