Kristiansanderen Erik Marcussen (17 år, t.v.) fikk sin debut for Fløys A-lag borte mot Staal 22. juli. Lørdag fikk han sin hjemmedebut de siste minuttene mot Pors. I midten Omar Markovic og til høyre Sven Fredrik Stray, som var Fløys beste spillere mot Pors.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fikk hjemmedebuten for Fløy

Erik Marcussen kom innpå de siste minuttene av lørdagens 0-0-oppgjør mot Pors.

-Det ble noen involveringer på meg, og det var veldig gøy å spille, sier Marcussen.

Han har spilt for Fløy hele livet, og fikk hjemmedebuten for Fløys A-lag da han kom inn for Henrik André Dahlum på tampen av lørdagens seriekamp i 3. divisjon.

Etter at opprykket til Post-Nord ligaen ble klart sist helg, var det duket til fest mot tabelltoer Pors.

Før kampen ble det servert kjempegod kake, noe de frammøtte satte pris på.

Kampen åpnet meget bra for våre gutter, mot et bra Pors-lag. Gutta holdt ballen i laget, og var bevegelige. De spilte seg fram til et par feite sjanser der både Tony Hieu Vo og Magnus Ask Mikkelsen kunne scoret.

Etter drøyt 20 minutter barket Johan Kvame Naglestad sammen med en Pors-spiller i en hodeduell, og begge ble liggende i flere minutter for plastring. Etter dette var det Pors som tok over initiativet, og var flinke til å benytte banens bredde i det oppbyggende spillet. Overtaket varte omgangen ut, men Porsgutta slet med å spille seg fram til de helt store sjansene.

Andre omgang startet med Fløyinitiativ, men Porsgutta matchet Fløy på fysikken, og slet seg inn i kampen igjen. De spilte seg til en kjempesjanse alene med Andreas Hoppestad, men Andreas dro frem en «hockey-refleks» på nærskuddet.

Mot slutten av omgangen var det Fløy som virket mest på hugget, og spesielt gøy var det at innbytter-unggutta Mathias Grundetjern, Erik Marcussen og Pelle Sigurdsen i stor grad bidro til dette. Pelle Sigurdsen fikk en mega-sjanse på overtid, men headingen fra kloss hold gikk dessverre rett på keeper.

Dermed ble det uavgjort for Fløy for første gang siden oktober 2015, og forspranget til nummer to på tabellen er fortsatt 16 poeng. Forsvaret kan nok si seg best fornøyd med kampen, der spesielt Sven Fredrik Stray og Omar Markovic utmerket seg.

Fløys lag: Andreas Hoppestad, Erlend Skagestad, Johan Kvame Naglestad, Sven Fredrik Stray, Omar Markovic, John Olav Norheim, Tony Hieu Vo (Magnus Hallandvik), Henrik Andersen (Mathias Grundetjern), Henrik André Dahlum (Erik Marcussen), Magnus Ask Mikkelsen (Torje Wichne), Dardan Dreshaj (Pelle Sigurdsen)

Dommer: Sander Bråten Johannessen

Tilskuere: 270