Andreas Mjåland i tet ved fotograferingen, men underveis skal også den store krabbefiskeren Lars Aanensen ha vist seg veldig sterk. Morten Horn Elieson dro opp tempoet noe veldig de siste milene.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Oppstartssamling for Team Skiclub

Det nyoppstartede teamet har hatt sin første treningssamling ute på Skottevik camping. Utøverne hadde fokus på å få trent bra, og for å bygge samhold i gruppa!

Onsdag tjuvstartet vi med en knallhard løpeøkt ved Gimlekollen. Der hadde vi fem lange seige motbakkeintervaller. Her fikk til og med coachen Arnstein Mykland smake på høy puls.

Her er Andreas Mjåland med nye skolisser på slutten av 4.draget.
Her er Andreas Mjåland med nye skolisser på slutten av 4.draget.

Fredagskvelden var det duket for første økt ute på Skottevik. I nydelige omgivelser startet gutta med en rolig langtur staking. Etterpå måtte Søgnes multitalent, Bent Inge Bakke vise frem stupeteknikken.

3
Bent Inge Bakke i svevet.

Lørdags morgen skulle gutta ut og stake igjen. De våknet til sol og grep morgenstunden ved å gå en lang progressiv rulleskitur. Turen, som vist på bildet under, var på 57 km. Gutta startet første timen relativt rolig, økte på den andre timen. Den siste timen gav gutta full pupp mens de stake i rulle. Kjempegod spesifikk trening mot langløpene til vinteren!

Her er økta som Morten Elieson gjennomførte sist lørdag:

Mjåland var i tet ved fotograferingen, men underveis skal også den store krabbefiskeren Lars Aanensen ha vist seg veldig sterk. Morten Horn Elieson dro opp tempoet noe veldig de siste milene.

Etter god mat og noen timer hvile på svabergene var gutta klare for ny økt! (Morten brukte pausen på å stort sett å sjekke datingappen Tinder). Nå var det en tur med rolig løping etterfulgt av styrketrening før lørdagskvelden kunne begynne! Her viste Ole Holbæk seg veldig sterk, han blir farlig til vinteren!

7
Gjermund Steinsland beholder humøret i sykesenga.

Gjermund Steinsland måtte bruke et par døgn på sykehuset, og gikk glipp av mye. Men han var heldig og fikk pene sykepleiere, og han sender en takk til dem!

Søndagen skulle gutta ut og sykle. Underveis ville ringreven Bent Inge Bakke sette rekord opp Urdalen. Dette var selfølgelig ingen problem, Bent gikk inn til beste tid på treningsaplikasjonen Strava og følte seg stolt!

Det ble 11 mil sykling på gutta, i grisefint vær! Vi takker for en fantastisk samling, og gleder oss allerede til vinteren! Gutta er ekstremt motiverte!

Vi som er med i klubben er: Lars Aanensen, Andreas Mjåland, Gjermund Steinsland, Joakim Hanssen, Morten Horn Elieson, Henrik Fjellstad, Ole Kristian Heggheim, Nils Herman Stray, Erlend Haugstad, Bent Inge Bakke, Ole Holbæk og Espen Lie. Støtteapparat: Anstein Mykland, Stig W. Ågedal-Mortensen, Terje Langli og Stig Robertsen.

Hovedmålet for de fleste av oss kommende sesong er Vasaloppet. Delmål er Holmenkollen maraton, Sesilåmi og Hovden Tour.