Trialføreren Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Grimstad var bare åtte prikker bak tredjeplassen i helgas VM-runde. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Opptur i fransk VM-runde

Jeg er godt fornøyd med femteplassen i helgas VM-runde, og ser allerede fram til den kommende runden i England.

Etter en litt skuffende VM-runde sist for min del, var VM-runde nummer fire en klar opptur. Det hadde regnet natten før løpet i Frankrike og der regnet litt under førsterunda. Dette gjorde at seksjonene var veldig glatte, særlig på fjellet.

Foto: Privat.

Førsterunden var preget av en del tulleprikker og en femmer som jeg kunne spart meg for. I andrerunden var det tørket opp en del og det ble betydelig mye mer feste. Jeg hadde for mange femmere, som kostet meg et bedre resultat, og litt surt å tape på 0-erene til 4.plassen.

Jeg er likevel godt fornøyd med 5.plassen, åtte prikker fra pallen. Ser frem til VM-runden i England om knappe to uker.

Les flere innlegg fra Jarand-Matias her