Masse idrettsglede på Otra IFO. Alle fotos: Jon Gunnar Kjetså.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

På Otra IFO har vi det kjempegøy!

Otra IL startet etter nyttår opp Idrettsfritidsordning, og onsdag var ordfører Bjørn Ropstad på plass for å se om det var så bra som han hadde hørt.

Onsdag er det IFO tid i Otrahallen. Der holder 15 barn og fem voksne koken fra 11.30 til 16.30. Allsidig aktivitet, god mat, masse frukt og grønnsaker!
Tilbakemeldingene fra barn og foreldre er strålende. En mor fortalte at sønnen etter han ble hentet en onsdag, allerede hadde begynt å telle ned til neste gang.

aking !Denne onsdagen var det også akekonkurranse for barna på IFO. Konkurransen ble ledet av ingen ringere en landslagstrener i friidrett, Olav Magne Tveitå. Her følger noen bilder fra konkurransen.

DSC04439
Ordfører i Evje og Hornnes kommune, Bjørn Ropstad, sammen med noen av barna på Otra IFO.

Ordføreren var heller ikke i tvil etter besøket. Dette så meget bra ut, mente han. I Otra er de opptatt av at barna skal oppleve bevegelse og begeistring, og nettopp det gjør at IFO er et så fantastisk tilbud for barn fra 3-6 klasse. Har du lyst til å se enda litt mer fra hva barna driver på med på IFOen? Da må du ta deg tid til å se den lille filmsnutten i slutten av dette innlegget.