Foran Danhostel i Skive hvor vi bor. F.v.: Mathias Skjold, Åge L. Nilsen, Kristoffer Halvorsen, og Sondre Linstad-Hurum. Foto: Sondre Linstad-Hurum.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

På dansk jord for å vinne sykkelritt

Denne helgen er KCK elites Mathias Skjold, Kristoffer Halvorsen, Åge Ljøstad Nilsen og jeg i Danmark for å sykle ritt.

I kveld er det gateritt i sentrum av Skive, hvor det skal sykles runder på omtrent 1,5 km i én time, med fem ekstra avsluttende runder.

Rolige og fine omgivelser i Danmark. Åge L. Nilsen t.v. og Kristoffer Halvorsen t.h. Foto: Sondre Linstad Hurum.
Rolige og fine omgivelser i Danmark. Åge L. Nilsen t.v. og Kristoffer Halvorsen t.h. Foto: Sondre Linstad-Hurum.

I mai hadde Kristiansand Cyckleklubb en god opplevelse her, da jeg selv, kom på tredje plass i et UCI-ritt i dette området, med avslutning i deler av den samme runden som skal sykles i kveld. På den lille trilleturen tidligere denne fredagen, kom det fram mange gode minner om den forrige gangen det ble syklet i denne byen.

Det er start kl 19:00 i kveld, så fram til det er det helt grunnleggende behov på agendaen, nemlig å spise og slappe av. Vi satser alle på et godt ritt med mål om seier. Les mer om rittet her.

Spent før kveldens konkurranse men med gode minner om sist gang jeg syklet ritt i Skive. Foto: Sondre Linstad-Hurum.
Spent før kveldens konkurranse men med gode minner om sist gang jeg syklet ritt i Skive. Foto: Sondre Linstad-Hurum.

Lørdag er det klart for en rolig treningsdag før vi søndag reiser enda litt sørover i Danmark, mot grensen til Tyskland, nærmere bestemt i Sønderborg. Søndag er det klart for å sykle en fellesstart på 180 km som er del av den danske cupen. Her vil det bli svært høyt nivå, men vi gleder oss alle til å sykle også på søndag.

Nå er det litt mer hvile før rittet braker løs i kveld. Som jeg pleier å si, da er det bare «å gønne på».