Gimletroll J16 vant begge sine kamper i Havlimyrhallen søndag, Fra venstre: Martine Neset, Emma Knutsen, Emma Hægeland, Vilde Solaas Wathne, Marit Tobiassen, Annika Von Helvoirt, Ida Bergheim, Johanne Frigstad, Malin Røssland, Karen Stokkeland, Sofie Stenslund, Henriette Carlsen, Anne Louise Danielsen, Mathea Wannebo Gjerseth og Julia Solemsli. Alle fotos: Privat
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Gimletroll har fått ferten av sluttspill

Gimletroll J16 leverte festhåndball på hjemmebane og tok fire av fire poeng i den nasjonale Bringserien søndag.

Det er tre lag i hver pulje som går videre til sluttspill i denne serien. Gimletroll er på fjerdeplass, men det er fullt mulig å klatre ytterligere på tabellen. Alt vil avgjøres i siste runde i Oslo 15- 16 april der alle lag skal spille fire kamper.

Jentene feirer søndagens andre seier og fire nye poeng i Bringserien.
Jentene feirer søndagens andre seier og fire nye poeng i Bringserien.

Havlimyrhallen var pyntet til fest, foreldregruppen hadde gjort en fantastisk jobb for å skape god stemning til jenten.

Første kamp var mot Sandefjord som leder regionserien i Vestfold og har et sterkt lag. Vi er alltid spente før første kamp og jentene begynner litt nervøst og det blir litt for mange tekniske feil, dette straffer seg og Sandefjord får overtaket, men vi kjemper oss inn i kampen og til pause står det 12-12.

Jentene bruker pausen godt og bestemmer seg for å vise hva de er gode for. De stenger veien til Gimletroll sitt mål, og da slipper vi bare inn fire mål i andre omgang. Og når de spiller flott håndball i angrep, vinner vi 21-16 over Sandefjord. Laget får visst og brukt hele sin bredde i denne kampen.

Fullt fokus i forsvar, gir gode resultater.
Fullt fokus i forsvar, gir gode resultater.

Vår neste kamp er etter kampen mellom Os og Sandefjord, i denne kampen vinner Sandefjord 23-20.

IMG_3628
Malin Røssland i farten. Malin ble kåret til banens beste i kampen mot Sandefjord.

Gimletroll sin siste kamp er mot Os, vi hadde sett på kampen de spilte mot Sandefjord og fikk med oss at de kom til å bli en tøff motstander.

Nå er Gimletroll virkelig tent og jentene går ut i et voldsomt tempo, vi gjør lite feil og skuddene treffer der de skal mellom stengene. Vi leder 17-10 til pause. Publikum er i ekstase og skaper en flott stemning i hallen.

2 omgang starter ikke som vi hadde planlagt i pausen og Os kommer inn i kampen igjen, vi står bra i forsvar, men sliter med uttellingen fremover. En time-out er nødvendig, vi greier å gjøre de nødvendige justeringene og vinner komfortabelt 27-23.

IMG_3626
Johanne Frigstad ( til venstre)og Vilde Solaas Wathne. Johanne ble kåret til banens beste i kampen mot Os.

Gimletroll er stolte over denne helgen der spillere, foresatte og publikum leverer til terningkast 6.

Vi må takke vår eminente speaker under alle kampene Svein Bergheim som skaper den ekstra gode stemningen i hallen.