Pelle Sigurdsen, pappa Ivar og Gunnar Martinsen ved kontraktsinngåelsen. Foto: Bård Georg Karlsen
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Pelle Sigurdsen tilbake til Fløy

Etter et opphold i Start har Pelle Sigurdsen (17) signert kontrakt med moderklubben Fløy.

Pelle har vist kvalitet på Starts G-16 nasjonalserie i fjor, der han scoret 11 mål. Han har nå valgt å spille for Fløy for å ta de nødvendige stegene i karrieren. Pelle har signert en treårsavtale og skal spiller spiss, slik storebror Lasse gjør i Start.

– Mine ambisjoner i år er å få så mye spille til som mulig. Jeg håper på å være med i flest mulig kamptropper og noen fra start, sier Pelle og legger til:

– De to årene jeg hadde i Start har vært læringsfulle og har hjulpet meg veldig på å bli en bedre fotballspiller. Nå som jeg er tilbake i Fløy er jeg klar for å jobbe hardere enn noen gang og er veldig fornøyd med den korte tiden jeg har vært her og veldig fornøyd med den nye treneren, Mattias Andersson. Det er godt å være hjemme igjen!

Mattias Andersson, Nikola Trajkovic, Johannes Tor Hardarson, Paul Richardsen, Thor Helge Thorsen og Marius Johansen er trenere knyttet til A-laget og G-19 slik at Pelle og de andre lovende unggutta på vei opp er sikret den beste oppfølgingen man kan få i distriktet.