Pirates East røvet i Mandal. De opplevde motstand kun i de 2 første periodene av kampen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Pirattokt i Mandal

Søgne & Mandal Basketballklubb måtte gi tapt 51-71 for Kristiansand Pirates East i Mandalshallen.

Gjestene stilte uten Helge Ramstad og Igor Ruzic, og det tente håp om en jevn batalje.

De første to minuttene ble en stillingskrig og fyrverkeri av misbrukte sjanser. Etter hvert begynte hjemmelaget å sanke poeng, takket være solide Janusauskas. Pirates fant også veien til kurven etter en stund, og det så ut som det skulle være et veldig tett oppgjør. Etter endt 2. periode var stillingen 33 : 37 i Pirates’ favør.

Midt i den 3. perioden klarte Pirates å demontere hjemmelagets forsvar. Wayat og Hansen ble ofte for raske i 1-mot-1 spillet og i kontringer, samtidig som hjemmelaget noterte bom etter bom på sine skudd. Gjestene seilet av gårde opp til trygg 14-poengs ledelse.

Den siste perioden åpnet på en verst mulig måte for Søgne & Mandal. Pirates serverte en rask scoringsserie på 10 poeng i løpet av periodens første 3 minutter og drepte all spenning i kampen. Det hele endte med 51-71. Søgne & Mandal har kun to kamper igjen å spille i grunnserien.

Søgne & Mandal Basketballklubb vs Kristiansand Pirates East

51- 71 (21-19, 33-37, 40-54)

Dommer: J. Feenstra, K. Juhl-Thomsen

Tilskuere: ca. 10

Poeng Søgne & Mandal (antall 3ere i parentes): A. Janusauskas 22 (1), D. Freimontas 14 (1), M. Šalčius 11 (2), S. Lunde 2, K. Pundinas 2, L. Rute, D. Bresnevicius, S. Johnsen.