Morten Dåbu (f.v.), Simon Gundersen, Barzan Palany, lagleder Tor Vidar Gundersen og Mehedi Algazzi etter lørdagens stevne. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Full pott til Grimstad-bokserne

De tre nevekjemperne fra Grimstad reiste hjem med hver sin seier fra det internasjonale stevnet i Askim.

Merkekamp Ungdom

75 kg Snorre Schipsted, Askim BK vs Simon Gundersen, Grimstad BK.

Simon gikk merkekamp og prøvde seg på bronsemerket. Der viste han god boksing og kontrollerte motstanderen fra første til siste runde, med flotte bevegelser og god bokseforståelse. Ingen tvil om at Merket er på plass.

Ungdom

54 kg Mehedi S. Algazzi, Arendal BK vs Kevin Scott, Morgongåva BK.

En meget jevn hard kamp mot en god svensk bokser. Mehedi måtte se seg slått og gikk på sitt første tap.  Resultat 2-1.

Senior

69 kg Leo Folstad, Askim BK vs Barzan Palany, Grimstad BK

Barzan overasket motstanderen med flotte unnvikelser og eksplosive kontringer gjennom hele kampen. Det er lenge siden han har vært i ringen, så han var ikke helt fornøyd med timingen sin. Han lovet å gjøre det bedre neste gang. Vant likevel med dommerstemmene 2-1

91 kg Julius Khawilo, Morgongåva BK vs Morten Dåbu, Grimstad BK

Morten møtte en bokser med dobbelt så mange kamper som seg selv og hadde en tøff jobb foran seg. Han viste ingen respekt for svensken, fikk ham på hælene og styrte meste parten av kampen. Tok likevel imot et par unødvendige treffere de to første rundene. Siste runde kjente nok svensken på Mortens styrke og ble sliten. Morten rystet også svensken et par ganger i siste runden. Dermed var seieren i boks og han vant med dommerstemmene 2-1.