Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Preben får ikke nok av frisbeegolf

Frisbeegolf er en av verdens raskest voksende idretter som også har blomstret opp i Kristiansand de siste årene. I denne mini-dokumentaren møter vi frisbee-entusiasten Preben (på bildet over), også kjent som «Frisbee Dude». Denne høsten har vi fulgt ham gjennom opp- og nedturer som frisbeegolftrener, ildsjel og YouTube-konge.

 

Filmen er laget av mediestudentene Thea Halås, Krister Johansen, Elin Bjørn, Henrik Ljosland Waale og Morten Richardsen fra Høgskolen i Oslo & Akershus. Skuespillere er Preben Richardsen, Thor Einar Ekberg og flere av guttene på FK Donns G14-lag.

PS! Siden videoen ble lagt ut på Facebook sist uke har den registrert over 6660 visninger.