Alle de yngste får premie etter solid innsats. Foto: Jan Kåre Eriksen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vellykket Sørlandets Petit Prix

Over 80 syklister i alderen 6-16 år utfoldet seg i helgas tredagersritt i Kristiansand og i Grimstad.

Helgen 27.-28.august arrangerte KCK og Grimstad Syklekubb Sørlandets Petit Prix.

Lørdag var det to etapper i Kristiansand. Først et gateritt på glattkjøringsbanen til Skantraf, deretter en bakketempo på Odderøya. Søndag ble SSP avsluttet med en fellesstart.

petit2
Før start på gaterittet i klasse M13-14 og K13-16. Foto: Jan Kåre Eriksen.

Det var ryttere både fra Rogaland og Østlandet. Den største klassen var M13-14 med 23 ryttere til start. Totalt rundt 84 ryttere som hadde tatt turen til Sørlandet denne helgen. Her kan man velge om man vil sykle alle tre etappene eller enkeltetapper. Litt uheldig at NCF plutselig valgte å legge en treningssamling for landets beste ryttere i klassen M15-16 til denne helgen, da vi hadde fått status som rankingritt akkurat for den klassen.

Arrangementet høstet mange lovord fra ryttere, trenere og foreldre. At vi kan sykle inne på en lukket bane, er det mange andre klubber som misunner oss. Ikke et eneste uhell, flotte premier og solskinn hele lørdagen gjorde dette til en fin opplevelse for alle tilreisende.

Her kan du se alle resultatene

Takker samtidig alle frivillige som møtte opp og gjorde det mulig å få gjennomført Sørlandets Petit Prix 2016 – uten hjelpere, ingen sykkelritt!