Randesund G12 vant over Odd, Strømsgodset, Lillestrøm og Vålerenga i helgas eliteturnering i Oslo. Foto: Privat
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Randesund beseiret alle eliteserieklubbene

Randesund G12 gikk helt til topps i helgas Vålerenga Elitecup.

I helgen deltok guttene på Vålerenga Elitecup G12. Fotballturneringen er beregnet på noen av de beste lagene i Norge og lagene fikk god nasjonal matching.

Spente gutter før kamp.

Kampene ble spilt på Valle Hovin og guttene spilte innledningsvis mot Strømsgodset, Odd og Bærum. Første kamp endte med 1-3 tap mot Strømsgodset. Randesund spilte seg opp og vant 7-4 over Bærum. Siste kamp innledningsvis endte med en solid 4-0 seier over Odd. Randesund ble dermed nr 2 i puljen og var klare for finalerunden.

Fornøyde gutter etter kamp

I finalerunden var guttene suverene. De fikk revansj og vant 3-1 over Strømsgodset. Videre vant de 2-0 over Lillestrøm og enda mer suverene 3-0 over Vålerenga Satsingslag. Totalt i finalerunden ble målforskjellen 8-1. Laget gikk dermed helt til topps i turneringen.

Lørdagsfotballen i Randesund er et ekstratilbud til alle spillere i alderen 10-12 år. Alle som ønsker det får tilbud om ekstra trening på lørdag morgen. I tillegg meldes gruppa på til ekstra turneringer utover deltakelsen spillerne har med sine respektive lag.

Lørdagsfotballen er en samling hvor spillere på tvers av klubbens 12-års lag trener sammen.  Årets sesong ble avsluttet med deltakelse i Våleranga Elitecup G12.

Strømsgodset – check. Lillestrøm – check. Vålerenga – check