Øivind Guttulsrød, Adidas - Øystein Konradsen, Randesund IL - Morten Halvorsen, G-Max
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

RIL med Adidas-avtale

Randesund IL har i dag inngått en fireårig avtale med utstyrsleverandøren Adidas.

Sørlandets største idrettslag er et fleridrettslag med aktiviteter innen fotball, håndball, tennis, bordtennis, barneidrett og seniortrim. Det var viktig for klubben å velge en leverandør som leverer utstyr til alle typer idrett, og som også inkluderer alle typer sko.

Som forhandlerledd har klubben valgt G-Max i Sørlandsparken. Både utstyrsleverandør og forhandler er relativt nye aktører på Sørlandet og butikken vil nå ansette egen klubbansvarlig.

Randesund IL får etter nyttår en egen vegg på G-Max i Sørlandsparken hvor medlemmer og andre kan både se og handle Randesund-kolleksjonen. Alle de nærmere 150 fotball- og håndballagene får nå nye drakter. Draktene blir fortsatt i kjent Randesundgrønn farge med hvite shorts og sokker. Draktene får nå de karakteristiske hvite Adidas-stripene.

Cirka 1500 gamle drakter samles nå inn og vil bli gitt til et godt formål. Vi vet at draktene vil bli godt mottatt og være til glede for mange barn og ungdom i andre verdensdeler preget av mye fattigdom. Et av våre jentelag skal til neste år besøke et bistandsprosjekt i Uganda. Prosjektet bygger skoler og idrettsanlegg og har egne fotballaktiviteter for jenter.

Som følge av samarbeidet vil Randesund IL arrangere Champions Academy. Et treningsopplegg med fokus og ferdigheter inspirert av det du ser på TV fra Champions League. Vi håper her på mer enn 500 gutter og jenter på Sukkevann i alderen 7-14 år. Det har vært en suksess i mange andre landsdeler og endelig kommer det også til Sørlandet.