Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Rekordstor juleavslutning i Aquarama

Klare for en ny runde

Venter spent på at det skal begynne

Aldri før har Kristiansand Stupeklubb hatt så mange deltakere på sin årlige juleavslutning.

Tirsdag var medlemmene samlet i Aqurama for å vise seg frem for foreldre og venner. Det er en tradisjon vi har hatt i mange år, men det er først etter at Aquarama åpnet at vi har hatt så mange medlemmer med. Det er kjempespennende og en stor utfordring å få alt til å klaffe, men trenerne har drillet stuperne så bra at det gikk helt knirkefritt.

Som vanlig kom det mange skuelystne foreldre, som først fikk se de yngste stuperne vise seg frem fra kanten. Det var masse energi og mange flotte hopp og stup, og det  det er tydelig at de koser seg med dette. De har ikke vært medlemmer så lenge, men viser at de har lært ganske mye på det første semesteret.

Etterpå var det oppvisning fra de viderekommende og da ble det vist stup fra alle høyder i bassenget. Masse flotte stup å se på, som vitner om det vil komme mange gode stupere fra klubben i årene fremover.

Det hele toppet seg med stupende nisser, som fikk vist fram både flotte og crazy stup. Det var en del såre mager og rygger etter denne seansen….