Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Rekordstor julehilsen fra Lista karateklubb

107 av 149 medlemmer i Lista karateklubb stilte til den årvisse nissetreninga torsdag.

«Nissetreninga» er en årviss seanse der alle stiller i nisseluer, og trener en times tid før det blir grøt og kos. Lista Karateklubb (stiftet i 1979) har til sammen 149 medlemmer, i alderen 8-66 år. De siste årene har Farsunds-klubben jobbet målbevisst for å tiltrekke seg familier.

Barn helt ned i tredje klasse er velkommen, i følge med foreldre eller foresatte. Fra femte klasse kan de trene alene. Det krever mye å satse så sterkt på bredde, og samtidig dyrke frem talenter. På konkurransefronten hadde de en deltaker i kata-VM i Belgia. Dessuten sender LKK to deltakere til NM i fullkontakt karate i Trondheim i februar. Karateklubbene i Farsund, Lyngdal og Kvinesdal har dessuten startet en stevnekarusell der alle som vil får prøve å konkurrere både i kamp og kata.

www.listakarateklubb.no