Et av arrangørklubben Torridal ILs mange lag fra turneringen sist helg. Foto: Privat
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Rekordstor Torridal Umbro Cup

For 33. gang arrangerte vi helgen 6.-7. juni fotballturnering på Torridal. Hommeren idrettsanlegg var fylt opp med glade barn og voksne.

torridal3 torridal4

Over 1500 barn og rekordmange 195 lag med jenter og gutter i alderen 7-12 år, spilte 403 kamper. Helgen bar preg av fotballglede, lek og venner både på og utenfor banen.

I hovedfokus i barneidretten står fair-play og spillerglede. Kampene bar preg av scoringer, redninger, finter og barn som backer hverandre opp. Foreldre som heia på sidelinja, og søsken som løp rundt mellom banene.

torridal torridal

Turneringen ble avsluttet med premieutdelingen, fotballene ble prøvd allerede på vei ut av fotballanlegget. Diplomene med lagbilde har nok dekorert mange gutte- og jenterom i løpet av helgen.

Vi takker tilskuere, spillere og ikke minst dugnadsgjengen for ei fantastisk helg. Vi gleder oss allerede til å se alle igjen neste år!

Hilsen Turneringsutvalget, Torridal IL.