Caroline Finnestad Lund (t.h.) på tredjeplass etter torsdagens finale. I midten vinner Daniel Ivar Brevik og til venstre toer Torgeir Haugsvær. Foto: Andreas Finnestad Lund.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Rekrutt-medalje til Søgne-skytter

Caroline Finnestad Lund skjøt seg opp på pallen i rekruttklassen i Landsskytterstevnet.

Caroline Finnestad Lund
Caroline (11) er lillesøsteren til skytteren Andreas (15) og datter til skytterparet Mette Elisabeth Finnestad og Tor Harald Lund. Foto: Privat.

Caroline Finnestad Lund fra Søgne skjøt torsdag formiddag banefinale i rekruttklassen under Landskytterstevnet i Målselv. Hun lå på skive 19 med 247 poeng. Caroline skjøt en fantastisk finale og fikk 100 poeng med hele 8 innertiere og havnet dermed på 3.plass.

Vinner av rekruttklassen ble Daniel Ivar Brevik fra Røyken og Hurum som foran Torgeir Haugsvær fra Oppedal/Brekke og Caroline på tredje.