Oversiktsbilde fra søndagens Høvringen-løp. Foto: Tony Halsall.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Sondre Ramse raskest i Høvringen

Otraløperen Sondre Ramse var kjappest av samtlige i søndagens langrennsløp på Høgås.

Over 80 løpere fullførte årets utgave av Høvringen. I tillegg deltok ca 30 i trimklassen uten tidtaking.

Raskest var Otraløperen Sondre Ramse, som kom i mål på tida 1.11,19. Og vant dermed også M17-18 års klassen.
Nest raskest var Gjermund Steinsland fra Vindbjart IL på tida 1.11,55. Gjermund vant M 21-35 klassen.

Sondre Ramsland var raskest av samtlige i helgas langrennsløp på Evje. Foto: Fædrelandsvennen.
Sondre Ramse var raskest av samtlige, med tiden 1.11,19 timer. Foto: Fædrelandsvennen.

Det var mest spenning knyttet til 3 plassen, inn på arenaen kom Bent-Inge Bakke fra Søgne SK med Otras Åsmund Wiberg rett i hælene, på oppløpet smatt Åsmund i det innerste sporet og gikk forbi, men Bent-Inge hang på og klarte å ta seieren opp den siste lille kneika før målstreken, tiden til Bent-Inge ble 1.14,20. et lite sekund foran Åsmund.

Beste kvinnelige løper ble Margit Wiberg i K19-20 klassen på tiden 1.26,47, nest beste ble Tonje Homme fra Vindbjart på tida 1.27,04, Tonje ble best i K 21-35 klassen foran Solvor Kleggetveit fra Eiken IL på 1.37,01. Det var Marie Frivold fra Oddersjaa/HSG som fikk den tredje beste totaltida, hun kom inn på 1.34,29 i K 17-18 klassen.

Resultatene finner du her: Hvringen2016