RIL G16. Bak f.v: Shlirim Balaj, Felix Kersten, Lencho Tilahun, Ole Bjørn Salvesen, Altin Hasanaj. Midt f.v.: Sondre Råmunddal, Kasper Hornnes, Allan Ssekamate, Mathias Lauvland Jørgensen, Sander Sørensen, Mansor Said Muhammed, Diogo Duarte. Foran f.v: Håkon Solberg, Henrik Johannessen, Anders Bjørge, Daniel Akselsen, Preben Hille og Johannes Byklum Eskedahl. Ikke på bildet: Sander Berhus og trenerne Knut Henry Haraldsen og Kjetil Sørensen. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

RIL G16 suveren kretsmester

Tre runder før slutt kunne denne gjengen juble for nok en triumf i årets fotballsesong.

Målforskjell i serien er foreløpig på 99-18, og det er tredje gang på rad at dette årskullet blir kretsmester i RIL. Det som må kunne skildres som en eventyrsesong er i ferd med å ebbe ut. Seier i Nørhalne cup, tredjeplass i Sør Cup og ikke minst seier i Dana Cup som rosinen i pølsa. Vi kom også til åttedelsfinalen i NM, men der ble Viking til slutt for sterke. God læring var det uansett.

Det gjenstår altså tre kamper i serien, Trollcup og Odd elite cup før vi avslutter sesongen helt. Denne gjengen har en meget god treningskultur, og slutter aldri å imponere. Det blir fortsatt en spennende høst!