Kenneth Fredheim og Marie Nørvåg fra Kristiansand Kendoklubb tok gull under årets NM. Nå venter EM i Makedonia. Foto: Alice Powell
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Samboerpar til EM i kendo

Min samboer Marie Nørvåg og jeg, begge fra Kristiansand Kendoklubb, representerer Norge i helgens kendo-EM i Skopje, Makedonia.

Vi har flere landslagsopptredener bak oss, senest under kendo-VM i Tokyo i fjor.

Kenneth Fredheim i aksjon under Sugo Cup i Malmö tidligere i år. Foto: Signe Grenvall
Her er jeg i aksjon under Sugo Cup i Malmö tidligere i år. Foto: Signe Grenvall

Realistiske forventninger

Selv om vi har gjort det bra det siste året (Marie har flere gull fra internasjonale konkurranser, samt NM-gull dame individuelt og lag, jeg har NM-gull for lag), går begge inn med realistiske forventninger. Kendo er en ung idrett i Norge og domineres av land som Frankrike og Italia med langt flere utøvere. Målet for oss begge i år er å komme videre fra gruppespillet, noe som er oppnåelig.

Marie skal konkurrere i damer senior, individuelt, og jeg skal gå i herrer senior, individuelt og lag. Kendo-EM avholdes fra fredag 1. til søndag 3. april. For mer informasjon og resultater, se http://ekc2016macedonia.mk/. For livestreaming av mesterskapet, se her.

Les også: Kristiansand Kendo best under årets NM.

Kenneth Fredheim og Marie Nørvåg tok gull under årets NM. Nå venter EM i Makedonia. Foto: Alice Powell
Marie Nørvåg og jeg tok gull under årets NM. Nå venter EM i Makedonia. Foto: Alice Powell