Vigør G13 jubler for helgas turneringsseier. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vigør til topps i Danmark

Vigør G13 vant sin aldersklasse i den danske LKB Cup.

Vigør G13 tok hjem tittelen i LKB Cup i Gistrup etter sju seiere og en uavgjort kamp. Det ble 3-0 i finalen mot danske FC Leire. Målforskjellen vår var 35-4.

Det var en overbevisende turneringsseier i guttas første møte med 11’er fotball. De spiller til vanlig 9’er. Mål i finalen ble satt inn av: Simen Schille Olsen, Andreas Skoglund og Sindre Wetrhus. Pokal mottatt av kaptein Sebastian Skeie. Med keeperlegende Rune Nilssen som keepertrener, blir det selvsagt få baklengs…

Spillere: Georg Esperaas-Dirdal, Sander Meås Nilssen, Eron Zejnullahu, Frederick Håkonsen, Jacob Haugeland, Sebastian Skeie (kapt), Andreas Skoglund, Elias Weistad Wetrhus, Ulrik Moen, Tobias Moen, Sindre Wetrhus, Mattias Throne, Simen Schille-Olsen, Gard Fossdal-Uleberg og Kevin Akselsen.

Trenere: Espen Nordahl, Tor Skeie og Rune Nilssen.