Henrik Robstad i aksjon mot Sandnes Ulf på Levermyr i august. Foto: Fædrelandsvennen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Se dribleshowet fra årets Jerv-spiller

Venstrebacken Henrik Robstad kan langt mer enn å hindre motstanderne i å score mål.

I en fantastisk fin sesong for hele laget, har Henrik Robstad markert seg på en ekstra god måte. Lysluggen fra Kristiansand har scoret flere mål, levert en rekke presise målgivende pasninger og vartet opp med en rekke driblinger. I tillegg er han en ypperlig takler, og har bidratt til at Jerv har vært det gjerrigste laget i årets 1. divisjon. Totalt sett holdt dette til å bli stemt fram til årets Jerv-spiller.

– Jeg er veldig godt fornøyd med årets sesong sånn sett under ett. Jeg er svært glad i å ta de sjansene jeg får til å bli med på moroa i angrep. Å utfordre motstanderne offensivt er nok en av mine største styrker, så jeg må jo få brukt det når jeg kan, sier Robstad.

Her kan du se høydepunkter fra Robstads supersesong.