Skjermdump fra lørdagens treningskamp mellom 1. divisjonslaget Arendal og 2. divisjonslaget Vindbjart.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Se høydepunktene fra Arendal-Vindbjart

Vi røk på et 1-5-tap i helgas treningskamp mot vår tidligere divisjonskollega.

Når sant skal sies, er det Arendal sine høydepunkter dere får se i denne videoen.

Videoen er filmet og redigert av Eva Skeie:

Vi formelig hater å tape, men det er ikke sååå ille når vi taper fortjent for et bedre lag. Og Arendal (med sine ressurser) kommer til å «sparke» godt fra seg i 1. divisjon. Garantert!

Men vi tåler å tape. Vi tør også å tape. Fordi vi skriver primo februar, og fordi jeg/vi vet at vi har veldig mye mer å gå på. Veldig mye mer.

At vi kanskje lider litt ekstra i snøværet pga vår spillestil, er totalt underordnet. Arendal er også et spillende lag og løp på samme snøen. Men de var bedre. Punktum!

På tross av tapet tør jeg love dere følgende:

1. Vi har mange spennende spillere. Vi/dere må bare gi oss litt tid, så kommer dette til å bli knallbra.

2. Vi kommer til å score i «bøtter og spann» med mål også i 2017.

3. Vi kommer fortsatt til å begeistre.

4. Vi kommer til å utfordre Arendal noe hinsides når vi møtes i NM. Gru dere!

Vi kan ikke love at vi skal rykke opp, men vi kan heller ikke love at vi ikke gjør det. Det betyr bare at det snakket er ikke noe tema.