Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Se høydepunktene fra Start 2-Vindbjart

Det ble en målrik affære da Vindbjart møtte Start 2 til treningskamp på Sparebanken Sør Arena.

Start 2 -Vindbjart 5-1 (3-0). Joda, Start 2 stilte med seks-sju spillere med erfaring fra Tippeligaspill. Men før kampen (og også etter kampen), mener vi at vi er gode nok til å vinne om vi har en god dag. Selvfølgelig er vi det.

At vi får tre mål i snuten fra 42-45 minutter ødelegger selvsagt mye for oss. Og det etter å ha vært ganske gode. Ja, vi kunne til og med ledet før dette. Men når motstanderen har en tidligere/nåværende VFK’er med en slik X-faktor i Daniel Aase, så er det ikke veldig lett å demme opp for slike kryddermål. Ikke for noen…

Vi får konkluderer med at Start vant fortjent, takke høflig for kampen, gratulere med seieren og ønske lykke til med sesongen. Så får vi bare inderlig håpe at vi møtes i cupen da!

Se alle høydepunktene her, filmet og redigert av Eva Skeie.  

NB: Aases frisparkmål kommer etter 1.30 minutter ut i videoen. 

Mål:
1-0: Daniel Aase
2-0: Daniel Aase
3-0: Lasse Sigurdsen
4-0: Lasse Sigurdsen
4-1: Preben Skeie
5-1: Håkon T. Hansen