Emil Pedersen (t.v.) og Preben Skeie etter treningskampen mot Start 2 i Sørlandshallen. Foto: Vindbjart.no.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Pedersen scoret hat trick mot Start

Tre mål fra Emil Pedersen og en scoring fra Preben Skeie sørget for at Vindbjart vant 4-2 over Start 2 i fredagens treningskamp.

Det lugget for VFK i starten av kampen og ungguttene til Start brøt igjennom på venstrekanten og scoret allerede etter to minutter. Dagens mann, Emil Pedersen snudde kampen med to fine headinger etter gode innlegg fra Tor Are Dvergsdal og Hans Robin Enoksen. Men Start 2 kom tilbake og utlignet på straffe ved Bojang etter at keeper Nicolai Larsen Berg tok både ball og mann inne i feltet. VFK kunne gå til pause med 3-2 etter at Pedersen jaget en lang ball fra Adam Pytel, vant duellen med en forsvarer og scoret sikkert alene med keeper.

Se høydepunkter her, filmet og redigert av Eva Skeie:

Preben Skeie, som har scoret i hver kamp til nå, kom innpå etter pause og det tok ikke lang tid før han gjorde 4-2 på en kontrollert volley etter en retur på skuddet til Nicolai Aas. Det var altså Skeies fjerde mål på fire kamper. Det ble ikke flere mål og dermed kunne VFK innkassere sin første seier i år.

Det var ikke noen spesielt god kamp fra VFK og ungguttene fra Start skapte uventet mye trøbbel for dem. Men Start har mange talentfulle unge spillere og VFK har nesten et helt nytt lag som skal spilles inn. Spesielt bak, hvor det er viktigst at spillestilen sitter, er det nesten bare nye spillere, og det vil naturlig nok ta litt tid. Nå får de to uker med trening før det er ny kamp i Sørlandshallen mot Grorud lørdag 4. mars klokken 13.